O nama

Turistički portal Travelist je nastao 2019. godine, sa ciljem povezivanja putnika i turističkih agencija. Sada se na jednom mestu nalaze svi poslovni podaci svih turističkih agencija iz Srbije uz mogućnost pretrage i poređenja. Putnici mogu potpuno besplatno da šalju direktne, besplatne upite željenim turističkim agencijama za putovanja i avio karte.

Na taj način, sve informacije postaju lako dostupne, a na putnicima je samo da izaberu svoj željeni aranžman u agenciji čija ih ponuda interesuje. Putovanja nikada nisu bila pristupačnija, a sada na jednom mestu možete pogledati koje sve agencije širom Srbije nude svoje aranžmane, i potpuno besplatno kontaktirati neku od njih za detalje u vezi sa bilo kojom ponudom. 

Putovanje počinje na Travelist.rs

Priprema za put zahteva ozbiljan pristup ponudama različitih turističkih agencija, kako bi se izabrala najbolja opcija za putovanje koja u potpunosti odgovara na sve vaše želje i potrebe. Zato na jednom mestu pogledajte sve turističke agencije, koje mogu da vam ponude profesionalnu uslugu, iskusne vodiče i raznovrsne destinacije za čitav svet. 

Bilo da vas zanimaju kraća ili duža putovanja, zimovanja ili letovanja, na Travelist.rs pronađite agencije koje nude aranžmane za najraznovrsnije destinacije. Jednostavnim kontaktiranjem željenih agencija imate mogućnost da saznate sve informacije o ponudi i napravite poređenje na osnovu koga ćete doći na najpraktičnije i najbolje opcije za putovanje. 

Putovanja su vaša strast? Podelite to sa nama!

Ako ste zainteresovani za turizam i putovanja, a želite da naučite nove stvari i podelite svoje znanje sa Travelist čitaocima, onda ste na pravom mestu. Želeli bismo da saznamo nešto novo, zanimljivo i korisno, kao i da to podelimo sa drugim ljubiteljima putovanja, pa ne oklevajte da nam pošaljete razne zanimljivosti na ovu temu. 

Dovoljno je da nam pišete na travelist@travelist.rs, a do tada uživajte u atraktivnim turističkim blogovima koje smo izdvojili za Vas!