Filip Travel

Filip Travel

Aktivna

FILIP TRAVEL DOO, BEOGRAD (VRAČAR)

Filip Travel agencija poseduje veliki broj različitih aranžmana za svaki tip putovanja, a putem naše platforme možete poslati upit  i na taj način obezbediti sebi putovanje koje odgovara svim Vašim potrebama i željama.

Filip Travel agencija ima rešenje za sve one koji planiraju odmor, ali ne znaju gde žele da putuju, nemaju vremena da traže odgovarajuću ponudu ili da organizuju putovanje.

Kada je u pitanju turistička agencija Filip Travel iskustva putnika su vrlo pozitivna, što govori i podatak da sa ovom agencijom svake godine putuje sve veći broj putnika ka svim krajevima sveta. Za dostupnost željenog aranžmana ovde možete direktno poslati upit za putovanje.

Filip Travel agencija je osnovana 1993. godine u Beogradu i danas predstavlja jedan od vodećih turoperatora u Srbiji. Kada je u pitanju Filip Travel Beograd i Novi Sad su gradovi koji se mogu pohvaliti ovom agencijom, jer se u njima nalaze sedišta ove turističke agencije. Filip Travel agencija u glavnom gradu ima čak četiri poslovnice, dok u Novom Sadu ima jednu.

Filip Travel putovanja

Filip Travel turistička agencija nudi brojna putovanja u gradove Evrope, Wellnes and Spa aranžmane, aranžmane za leto, jesen, zimu. Takođe, turistička agencija Filip Travel nudi aranžmane koji obuhvataju i prevoz putnika, te se svako može odlučiti na avio ili bus prevoz. Agencija Filip Travel se bavi organizacijom aranžmana u zemlji i inostranstvu, prodajom avio karata, ali i iznajmljivanjem autobusa i minibusa.

Kada je u pitanju Filip Travel last minute ponude su brojne za sve aranžmane, te se možete opredeliti za putovanje po veoma povoljnim cenama. Poverenje i odlična saradnja su zagarantovani kada je reč o agenciji Filip Travel, te ukoliko planirate odmor, svoje putovanje po želji možete pronaći u saradnji sa turističkom agencijom Filip Travel koja je tu da odgovori na sve Vaše nedoumice. Na Vama je samo da spakujete kofere, pronađete odgovarajuća Filip Travel putovanja i prepustite se nezaboravnoj avanturi.