Saradnja

Dragi saradnici,

Imamo veliko zadovoljstvo da vam predstavimo novu ekskluzivnu ponudu za saradnju sa Travelistom – vašim omiljenim portalom o putovanjima, životu, društvu i aktuelnim temama.

U periodu od 07.04.2022. godine do 06.04.2023. godine, Travelist je imao preko 1.041.000 poseta, preko 850.000 korisnika i preko 1.222.000 otvorenih stranica. Izvor poseta je isključivo organski putem Google pretrage. To znači da se naš portal redovno posećuje i čita, a to predstavlja odličnu priliku za vas da istaknete svoj brend i doprete do velikog broja ljudi.

Tražimo partnera koji će plaćati samo 500 EUR mesečno kako bi brendirao ceo portal svojim banerima i imao priliku da objavi čak pet svojih tekstova mesečno. U pitanju je idealna prilika za sve brendove koji žele da istaknu svoju prisutnost na tržištu, a istovremeno imaju koristi od naše velike posete i rastuće publike.

Saradnja će trajati minimalno šest meseci, tokom kojih ćemo ekskluzivno prikazivati vaše banere na našem portalu i objavljivati vaše kvalitetne autorske tekstove, koji će biti savršeno prilagođeni našem sadržaju i našoj ciljnoj publici.

Ovo je jedinstvena prilika da povećate vidljivost i prepoznatljivost vašeg brenda, i to po izuzetno pristupačnoj ceni. Uz to, vaši baneri će biti prikazivani na svim našim stranicama.

Imajte na umu da ćemo za ovu ekskluzivnu ponudu ukloniti sve postojeće banere i oglase, tako da ćete se izdvojiti i biti primećeni našim čitaocima.

Ne propustite ovu jedinstvenu priliku za oglašavanje na jednom od najzanimljivijih portala na srpskom jeziku. Kontaktirajte nas odmah i saznajte više o ovoj ponudi, i kako možemo zajedno unaprediti vaš biznis i povećati vašu prisutnost na tržištu!

travelist@travelist.rs