Čestitke za Novu godinu – najlepše novogodišnje čestitke

Magazin Zanimljivosti

Čestitke za Novu godinu, novogodišnji planovi i organizacije smišljaju se već uveliko početkom decembra. Kako proslaviti doček Nove godine, kako osmisliti iznenađenja i poklone, ali i kako odabrati prave reči za novogodišnje čestitke dragim ljudima su možda i najvažnija pitanja u ovo doba godine. 

prikaz prijatelja koji nazdravljaju čašama sa pićem u novogodišnjoj noći

Znati da je nekome stalo i da misli na vas je uvek lepo, a šta su samo pokloni bez lepih reči? Uz ove predloge, sa lakoćom ćete znati da osmislite poruke za Novu godinu za sve drage ljude.  

Izaberite najlepše čestitke za Novu godinu – neka vaše poruke za Novu godinu ostanu upamćene

Verovatno ćete želeti da pokažete ljubav svojim bliskim ljudima – porodici, prijateljima ili partneru i da im na kreativan i zanimljiv način poželite najlepše želje za Novu godinu

Verovatno ćete praznike čestitati i kolegama i drugim ljudima sa kojima imate formalniji odnos. Ali, način na koji ćete ih pisati poruke i izraziti se, bi trebalo da bude malo drugačiji. Čestitke za Novu godinu možete pisati u stihu, rimi, mogu biti smešne, ali i kratke i formalne.

#1 Kratke i klasične novogodišnje čestitke i poruke za Novu godinu

U nekim situacijama kada nam inspiracije manjka i fale nam adekvatne reči, najbolja solucija su kratke i jednostavne poruke ili čestitke. Ko kaže da je potrebno komplikovati? Možete napisati i klasične novogodišnje poruke i vrlo lepo preneti emociju i želje. 

Sutra je prva prazna stranica tvoje nove knjige od 365 strana. Neka ova bude najbolja do sada!

Kada ti poželim sve najlepše želje koje možeš da zamisliš, ne mislim samo na ovu godinu koja nam dolazi. Želim ti ljubav, sreću i uspeh u svim Novim godinama – Srećne ti Nove godine!

Želim ti da ti nova godina bude daleko bolja nego prethodna, a svaka nova koja dolazi gora nego sledeća.

Sve najlepše što želim za sebe, isto želim i za tebe. Sve najlepše želje i ostvarenje snova.
Srećna Nova godina!

Svaki dan neka ti bude obasjan suncem, a snovi sjajni kao zvezde. Srećna Nova.

Vreme je da sve loše ostavimo u prošlosti i proslavimo nove početke. Živeli! Srećna Nova godina. 

Ispuni godine životom, a ne život godinama. Ostvari ono što želiš, stekni ono što nemaš i sačuvaj ono što voliš. Srećna Nova godina. 

Želim ti okeane ljubavi, mora sreće i reke novca i uspeha, a nijednu kap tuge i bola. Srećna Nova!

Nazdravimo Novoj godini kao novoj šansi za uspehe i nove uspomene. Srećni praznici!

Želim ti iz dobrog najbolje, iz lepog najlepše i mnogo sreće i ljubavi. Neka ti svaki dan počinje ljubavlju i završi osmeh. Srećna Nova!

Koliko je zvezda na nebu, toliko ti želim ostvarenih želja i snova. Srećna Nova godina.

#2 Ljubavne poruke za Novu godinu  – najlepše novogodišnje poruke

Poruke za Novu godinu mogu da se napišu i na malo drugačiji način ukoliko su posvećene nekoj posebnoj osobi u vašem životu. Neka to budu najlepše novogodišnje poruke koje ćete napisati. Pružite ljubav i napišite ljubavnu čestitku za Novu godinu

U ponoć kada se kazaljke sklope, poželi nešto lepo, što želiš da je samo tvoje i tada ću da se kraj tebe stvorim i kažem ti da te volim, najdraže moje. Srećna Nova godina.

Ja nisam ptica i ne mogu da letim, ali mogu da te se setim. Nisam ni dobra vila i nemam moći da ti ispunim želje koje poželiš u Novogodišnjoj noći. Možda nisam baš kao Deda Mraz koji poklone deli, ali sam neko ko ti sve najlepše želi. Srećna Nova.

Neka ti život bude ko najsjajnija zvezda, da za tugu u njoj nikad nema mesta. Želim ti u životu ostvarenje snova, srećna ti godina nova!

Neka te moj poljubac dotakne putem osvih slova, neka te ispuni radost nova. Neka ti sva sreća sveta sja, želim ti srećnu Novu godinu i volim te ja!

Ako budeš videla čoveka u crvenom odelu, kako te stavlja u vreću, nemoj se uplašiti – to Deda Mraz ispunjava moju novogodišnju želju.

U Novu godinu sa osmehom uplovi, to ti želi neko ko te mnogo voli i da ti se ostvare svi tvoji snovi. Srećna Nova!

Na poklon ti šaljem ljubav, upakovanu u iskrenost, sa mašnicom najlepših želja. Neka te moja ljubav kroz život vodi i pruži sreću i mir. Srećna Nova godina.

Dok pahulje padaju i sneg svuda veje, neka te moja ljubav greje. Kroz život uvek sreća neka te prati, ja ti lepše želje ne mogu dati. Srećna Nova.

Sve što je ružno, neka se izbriše, da ti život novo poglavlje piše. Sve što ti san sniva, neka ti se u javi zbiva. Srećna Nova.

raskošni novogodišnji vatromet

#3 Šaljive novogodišnje čestitke

U novu godinu treba ući raspoložen, nasmejan i veseo. Neka vaše smešne novogodišnje čestitke izmame nekome osmeh na lice.

Još jedna godina je prošla, a ti si idalje budalasta osoba. Nadam se da ćeš ove godine doći sebi, kad već nemaš kome. Srećni praznici.

Znaš da si mator kad Novu godinu želiš da proslaviš uz TV. E pa tako ti godinama već. 

U Novoj godini nastavi da praviš iste greške, ali na malo drugačiji način ovaj put. 

Važno saopštenje za sve moje drage prijatelje koji su mi poslali čestitku i prošle godine da mi se želje ipak nisu ispunile. Tako da ove godine pošaljite keš. 

Neka ti Deda Mraz za Novu godinu donese debeo novčanik i vitak stas, samo neka ne pomeša ponovo kao prošle godine. 

Na vaš račun je upravo stigla uplata koja iznosi 365 dana lepih želja, snova, sreće i ljubavi, možete odmah početi da koristite sredstva – srećno!

Srećna Nova i da u ovoj gunđaš manje, da ne pomisle ljudi da ti je to pravo zanimanje. 

Od Boga traži samo sreću i zdravlje, a sve ostalo imaš kod Kineza. Srećna Nova.

U prethodnim godinama bilo je mnogo situcija kada sam te nervira i živcirao i samo želim da ti kažem da ću to da nastavim i u sledećoj. Srećno!

#4 Novogodišnje čestitke za roditelje i prijatelje u rimi i stihu

Možda ne želite da čestitke za prijatelje i roditelje pišete kao klasične, jer biste da to ipak budu najlepše novogodišnje poruke koje će biti malo drugačije. Imamo i primere novogodišnjih poruka u rimi i stihu

Sve ono što je lepo i što se srećom zove, neka ti dodje ove godine nove, a sve što ti tugu stvara neka odnese godina stara. 

Neka ti lepi dani sporo protiču, a loše stvari u životu da te ne dotiču. Nova je vreme za veselje, a ja ti od srca želim da ti se ispune želje. Večeras pevaj i srećan budi, i uzmi sve što ti život nudi. Srećna Nova. 

Želim ti zdravlje, s njim i sreću, šaljem ti ljubav od sveta veću. Srećni praznici!

Neka ti sve loše u životu odnese godina stara, a u Novoj da imaš puno sreće i para. Tvoja radost neka nema kraja, ja ti želim život od sjaja. Srećna Nova godina.

Ne mora da se rimuje, samo neka u njoj ljubavi ima, šaljem ti ovu poruku punu ljubavi tebi i tvojim najmilijima. Srećna Nova godina i praznici.

U ponoć u novogodišnjoj noći kada se spoje godine dve, želim da ti se ispune želje sve. Ništa sada pametnije nemam ti reći, samo uživaj u lepoti i sreći. Srećna Nova.

U momentu kad ponoć otkuca noćas, ne zaboravi da neko misli na tebe baš u ovaj čas. Moje želje ne mogu u ove redove stati, zato cu samo reći – neka te sreća kroz život prati. Srećna Nova godina.

Nemoj nikad tužan biti, samo osmeh i veselje, važno je lepe snove sniti, jer kad novo jutro svane iza sebe ostavljaš ružne dane. Srećna Nova godina!

#5 Poruke za Novu godinu za kolege

Ne zaboravite da vaše novogodišnje čestitke za kolege i poslovne partnere zadrže profesionalni ton, ali da ipak prenesete poruke i želje za Novu godinu.

Na kraju ove godine imamo priliku da Vam prenesemo iskrene pozdrave i želje. Neka Vam nova godina bude ispunjena radošću i uspesima. Srećni praznici!

Zahvaljujemo se na lepoj i uspešnoj saradnji, sa željom da takvim tempom nastavimo i u novoj. Srećna Nova godina i praznici!

Kada radimo – mi stvarno radimo. Sada je vreme za mali predah i slavlje. Srećna Nova godina i praznici svim zaposlenima.

Želim Vam radost, inspiraciju i uspehe u Novoj godini. Srećni praznici. 

Puno nagrada, uspeha i zasluga Vam želim. Neka Vam ova godina donese samo lepe i radosne trenutke. Srećna Nova godina. 

Kada su u pitanju čestitke, rime i stihovi mala pomoć nikad ne može da škodi. Nadamo se da ste u našem tekstu pronašli odgovarajuće novogodišnje čestitke za porodicu, prijatelje, kolege i druge drage ljude i poželeli najlepše želje za Novu godinu.

Srećna Nova godina!

Autor:

Travelist