Čestitke za rođendan – Najlepše rođendanske čestitke

Magazin Zanimljivosti

Pažljivo odabrane čestitke za rođendan najbolji su način da slavljeniku ulepšate njegov divan dan. Čestitka za rođendan može biti dirljiva ili šaljiva, ali ukoliko je dobro odaberete, sigurno ćete probuditi emocije i izmamiti osmeh na lice!

Bilo da je u pitanju dečiji rođendan, rođendan vaših prijatelja ili jubilej poput 18. ili 50. rođendana, kada tražite poruke za rođendan, normalno je da želite da one budu originalne i nesvakidašnje. Jedino tako možete biti sigurni da će obradovati slavljenika.

Zato smo za vas pripremili najlepše čestitke za rođendan koje ove godine možete poslati sebi dragim osobama! Nastavite sa čitanjem teksta i pronađite originalne čestitke za rođendan za drugaricu, sestru, roditelje, dečka ili devojku! 

Rođendan salvete

Rođendanske čestitke za decu i čestitke za prvi rođendan

Dečiji rođendani najlepši su povod da se familija i prijatelji okupe. Svako dete cele godine željno iščekuje svoj rođendan, ne samo zbog poklona i torte, već i zbog zabave i dragih ljudi koji će joj prisustvovati.

Zvanice ovakvih rođendana najviše se usredsređuju na poklon koji će doneti detetu. Međutim, odabrani poklon uvek možete upotpuniti rođendanskom čestitkom, koja garantuje odličan efekat! Rođendanske čestitke za decu i lepe reči koje one sadrže doneće im osmeh na lice i ostati lepa uspomena iz detinjstva.

Bilo da su u pitanju čestitke za prvi rođendan ili rođendanske čestitke za decu starijeg uzrasta, na našem spisku pronaći ćete onu koja će obradovati svakog malog slavljenika!

 • Neka ti je u životu sve lako i bezbrižno poput igre, neka te uvek štiti ljubav tvoje mame, a čuva snaga tvoga tate! Budi okružen drugarima i raduj se sitnicama! Srećan ti rođendan!
 • Detinjstvo je dar prirode, tad anđeli kolo vode. Tad ti se smeši svaki cvet, na radost miriše svet. Uživaj u detinjstvu i srećan ti rođendan!
 • Malenoj princezi, nek je srećan divan dan, nek je radostan rođendan. Da proslava super prođe, da sva rodbina dođe! Da pokloni budu sjajni, a kolači bajni! A ona nek se smeje svima, nek joj život prija, uvek nek nam bude radosna i mala! Srećan rođendan, od srca ti želimo sve najlepše!
 • Budi srećan! Danas je dan kada si donešen na svet kako bi bio blagoslov i inspiracija ljudima oko sebe. Želim ti još mnoštvo rođendana kako bi ispunio sve svoje snove!
 • Dragi roditelji, lice nek vam sija, nek vam osmeh deteta prija. Svake godine u radosti da slavite i rođendan vašem sinu da pravite. Puno najlepših želja za rođendan vašeg sina!

Čestitke za rođendan ćerki – najlepše rođendanske želje za vašu mezimicu

Ukoliko se bliži rođendan vašoj princezi, uputite joj nežne reči i iskažite svoju ljubav uz naše čestitke za rođendan ćerki.

 • Na ovaj dan, pre dosta godina, Bog je odlučio da pošalje anđela na zemlju. Taj anđeo trebalo je da dotakne živote drugih. To se i dogodilo! Srećan rođendan, dragi moj anđele!
 • Na tvoj rođendan želim ti istu ogromnu količinu radosti koju si mi pružila kada si se rodila. Srećan rođendan ljubavi!
 • Svake godine moja devojčica postaje sve lepša, smešnija i slađa. Tako mi je drago što si mi ćerka. Srećan ti rođendan, draga moja!
 • Od dana kada sam te ugledala, znala sam da ćeš biti najposebnija i učiniti mene najsrećnijom majkom na svetu! Idi hrabro svojim putem, ali majčin zagrljaj je uvek tu za tebe! Srećan rođendan najdraža kćeri, voli te tvoja mama, najviše na svetu!
 • Sećam se tvojih prvih koraka, tvojih prvih reči i osmeha, prvih nestašluka i neposlušnosti! I svega se sećam sa radošću, sada kada si odrasla i postala svoja! Želim ti najsrećniji dan i da ti svaki rođendan kao i ovaj, bude ispunjen radošću i veseljem! Voli te tvoja mama, srećan ti rođendan najmilija moja!
 • Još jedna godina je iza tebe. Rođendan te podseća da imamo razlog da budemo zahvalni na svakom danu koji prolazi i dolazi. Svet je bolje mesto, zahvaljujući tebi – uvek imaj to na umu. Srećan ti rođendan!
Devojčice proslavljaju rođendan

Čestitke sinu za rođendan – dirljive rođendanske poruke za vašeg sina

Čestitke sinu za rođendan pravi su način da podsetite svog dečaka na to koliko ga volite i koliko ste ponosni na njega. Pročitajte rođendanske čestitke koje smo pripremili za vas i odaberite onu koja vam se najviše dopada.

 • Danas je za nas najlepši dan u godini, jer je tvoje rođenje učinilo lepšim ceo naš život! Želimo ti svu sreću, koju si i ti nama podario kada smo te po prvi put uzeli u ruke! Srećan rođendan sine, da ti život bude srećan i da te sve brige i tuge zaobilaze! Vole te mama i tata!
 • Ponosna sam što sam tvoja majka jer si ti najslađi dečak kojeg poznajem. Zaslužio si najsretniji rođendan ikad, pa se nadam da ćeš uživati.
 • Sine moje, svaki dan je poseban od kada sam te rodila. Zato je tvoj rođendan najposebniji dan u mom životu. Srećan ti rođendan!
 • Ja ne mogu da ti iscrtam put kojim treba da ideš, i ne mogu da ti obećam da će on biti posut samo cvećem, ali mogu da ti poželim da postupaš ispravno i pošteno, i da na svakom putu imaš jedan velik i pun kofer sreće! Srećan rođendan sine, ti si tatin junak i ponos, i želim ti sve najbolje u budućim danima koje ti život sprema!
 • Nikada nisam umeo da pronađem prave reči da ti kažem koliko te volim. Ali ti, sine, dobro znaš i osećaš koliko si radosti uneo u moj život i koliko ti radosti i sreće i ja želim na tvom životnom putu! Kada čovek ima sreću i zdravlje, za sve ostalo može i da se snađe! Srećan rođendan mom junaku, voli te tata i želi ti sve što i sam sebi poželiš na ovaj divan dan!

Čestitke za 18. rođendan – čestitke za punoletstvo

Deca brzo rastu, i za čas dođe njihov 18. rođendan. Tada je vreme za veliko slavlje, ali i mudre reči koje če još jednom sumirati sve što ste ih kroz detinjstvo učili. Mudre čestitke za 18. rođendan najbolji su način da sumirate sve što im želite u daljem životu, kao i da im date neke pametne savete koji će im koristiti u svetu odraslih u koji ulaze.

Pored mudrosti i saveta za budućnost, lepo je slavljeniku uputiti i ohrabrujuće reči koje će mu pomoći da veruje u sebe i prati svoje snove. Ovo su samo neke čestitke za 18. rođendan koje mu možete uputiti.

 • Iako misliš da će od danas sve biti lakše jer si sada odrastao, i nije baš sasvim tako! Od danas kreće pravi vrtlog života, i ja ti želim da u njemu plivaš hrabro i sigurno u sebe i da ne dozvoliš da te drugi povrede ili sputavaju na tvom putu! Srećno punoletstvo i sve najlepše želje!
 • Svaka mladost ima i neke svoje mane, posebno ako zaludno protraćiš svoje trenutke i svoje dane. Zato korakni hrabro, i uvek ostani srećan, i neka te ne brine što si od danas „star“ jer postaješ punoletan!
 • Želim ti hrabrost i odlučnost da zgrabiš svaku novu mogućnost. Da ostvariš svaki plan i ispuniš svaki san. Sve najbolje i srećan rođendan!
 • Rođendani su novi početak i vreme za nove ciljeve i nove avanture. Koračaj hrabro i samouvereno. Ti si posebna osoba. Neka ti svaki dan bude fantastičan!
 • Želim ti da u filmu svog života odigraš glavnu ulogu. Sve što radiš da bude ispraćeno aplauzom i odobravanjem! Želim da se ostvare sve one želje o kojima dugo sanjaš. Da se sve o čemu maštaš stvori u tvom domu i zagrljaju! Srećan rođendan!
 • Život je ono što sama od njega stvoriš, i samo gledaj visoko i koračaj ponosno i pravo! Prati svoje snove i uživaj u svakom novom danu, srce je nama puno kada si ti ispunjena radošću! Srećan rođendan najdivnije naše malo biće! Vole te tvoji mama i tata!
 • Na današnji dan, pre osamnaest godina, moj život je postao srećniji i ispunjeniji, tako da je na neki način ovo i moj rođendan. Sve najbolje i ne zaboravi da te volim najviše na svetu!
 • Da li si primetio kako su ove godine brzo prošle, i kako je proletelo tvoje detinjstvo i tvoje igre, nestašluci, prve ljubavne patnje! Ja sve dobro pamtim i želim ti nezaboravan 18. rođendan, i život prepun sreće i radosti. Kad god ti je potreban savet ili uteha, pronaći ćeš ih u mom zagrljaju!
 • Danas si postao čovek, sine moj! Srećan ti 18. rođendan, da si živ i zdrav, da budeš dobar čovek, da ti se sve životne želje ostvare i da ti svaka vrata budu otvorena! Srećan rođendan ti želi tvoja mama!
Devojke proslavljaju rođendan

Čestitke za rođendan sestri – najlepše rođendanske poruke za sestru

Mnogi od nas neguju divne odnose sa svojom sestrom. Sestrinska ljubav jedna je od najnežnijih. U sestri imamo svog najboljeg prijatelja, čuvara tajni, i osobu koja će nam pomoći i koja će nas podržati kad god nam je to potrebno.

Pročitajte naše čestitke za rođendan sestri i izaberite onu koja će joj najbolje pokazati koliko je volite i koliko ste joj zahvalni na svemu što je učinila za vas.

 • Zamisli nešto najlepše, najslađe, dodaj tome beskraj, proširi večnošću, ukrasi zvezdama i tek tada ćeš saznati koliko ti toga želim za rođendan. Srećan rođendan najboljoj sestri na svetu!
 • U ovom svetu, važno je imati nekoga važnog: Osobu dragu, sa kojom sve deliš i kojoj sve najbolje u životu želiš. Ti si ta najvažnija osoba u mom životu, i zato ti želim da doživiš stotu. Srećan rođendan!
 • Želim da ti osmeh ozari lice, i iskrena ljubav ispuni dušu! Ne samo ovog već i svakog dana, želim da se budiš nasmejana!
 • Mislim da sam ja ta koja treba da slavi ovaj datum, jer se na današnji dan rodila osoba koju najviše na svetu volim i koja mi je ulepšala život. Srećan rođendan!
 • Hvala ti što me bodriš kad je najteže, za svaku reč koja me oraspoloži kad sam tužna, za svaki savet i lepi trenutak koji provedemo zajedno Za svaku glupost koju si mi oprostila. Hvala ti što postojiš i što si tu za mene. Srećan rođendan seko, volim te najviše na svetu.

Čestitke za rođendan bratu – srećan rođendan čestitke za brata

I braća zaslužuju lepe rođendanske čestitke! Pročitajte čestitke za rođendan bratu sa našeg spiska i odaberite najlepšu čestitku kojom ćete mu se zahvaliti za sve lepe trenutke koje ste zajedno proveli.

 • Ne želim da ti se ostvare sve želje, jer više nikada ne bi želeo. Ne želim da ti se ispune svi snovi, jer više nikada ne bi sanjao. Želim da ti se ostvari onoliko želja i snova, koliko ti je potrebno da budeš srećan!
 • Danas ti želim dragi brate, sreća i zdravlje da te prate, neka te srce kroz život vodi, a sve što poželiš da se dogodi! Srećan rođendan!
 • U godini je samo jedan dan važniji od drugih, a to je dan kada si ti došao na svet. Toga dana svet je dobio jednu sjajnu osobu, a ja svog najmilijeg brata. Srećan rođendan!
 • Lako je meni ja imam tebe, od svih si bolji, i od svih jači, uvek si bio tu za mene, a to je ono što mi mnogo znači! Srećan rođendan najboljem bratu na svetu!
 • Pravi je blagoslov imati brata kao što si ti. Srećan ti rođendan, dragi moj brate! Neka ti ovaj poseban dan bude ispunjen srećom i ljubavlju.
 • Danas je tvoj dan. Proživi ga kao da si kralj sveta i ne obaziri se ni na šta drugo. Srećan rođendan!
 • Svakog dana zahvaljujem bogu što mi je dao brata kao što si ti. Na tvoj rođendan želim da ti se zahvalim što si najbolji brat kome sam se ikada mogao nadati! Srećan rođendan!

Rođendanske čestitke za drugaricu – poruke za najlepše rođendanske želje

Rođendanske čestitke za drugaricu najlepši su način da je obradujete na njen divan dan i da je podsetite koliko vam njeno prijateljstvo znači. Najlepše čestitke za rođendan su one koje kod slavljenika bude emociju, bez obzira na to da li su dirljive ili šaljive. Evo nekoliko naših predloga:

 • Tvoje prijateljstvo nema vrednost. Nisi samo snažna i mudra, već i ljupka i obzirna. Tvoj je rođendan savršena prilika da ti pokažem koliko mi je stalo do tebe i koliko sam sretna što te imam u životu. Srećan rođendan!
 • Znam da su putevi na ovoj planeti trnje koje bode, da je malo staza što ka sreći vode. Ja to znam po sebi, al ako ima bar jedna sreća ja je želim samo TEBI! Srećan rođendan draga moja!
 • Neka ti svi vetrovi pevaju o sreći, sve gitare sviraju o ljubavi, a sve što poželiš na današnji dan, postane stvarnost za tvoj rođendan!
 • Znaš li draga šta se danas, u mom srcu zbiva? Za tebe se danas molim da mi budeš zdrava, živa. Da te uvek sreća prati, i na licu osmeh zlati. Srećan rođendan!
 • Možda i nisam najpametnija osoba na svetu, ali jedno znam savršeno dobro, znam da odaberem svoje prijatelje. A kad biram, biram samo dobre, pametne i odane. Ti si najbolja od svih, srećan rođendan!
 • Neka te na stolu raduju penušav šampanjac, slatke jagode i još slađa čokolada. U novčaniku nek šuškaju parice, a osmeh da ti krasi lice! Živi život kao da je ekskurzija svaki dan, srećan ti srećan rođendan!
 • Da te najlepša muzika budi! Da te zagrle sve ljubavi i nežnosti ovoga sveta! Da tvoj smeh odzvanja na drugoj strani planete! Da se raduješ kao dete! U osmeh da smestiš zvezde i komete! Da se u srce smesti svaka rima, a da opet za sreću uvek mesta ima! Da ti se ostvari sve što poželiš na ovaj dan! Želim ti srećan rođendan!

Čestitke za rođendan prijatelju – originalne čestitke za rođendan

I ove godine obradujte svog prijatelja lepim rečima na njegov rođendan. Za vas smo izdvojili najbolje čestitke za rođendan prijatelju, a na vama je da odaberete onu koja je najviše u skladu sa onime što mu za ovaj rođendan želite.

 • Ispuni godine životom, a ne život godinama. Da ostvariš ono što želiš, i sačuvaš ono što voliš! Srećan rođendan prijatelju!
 • Želim ti istrajnost, mudrost i snagu, u duši spokoj, mir i istinsku sreću, uživaj u životu ko u najvećem blagu, od danas za tebe bolji dani kreću. Srećan rođendan!
 • Živi, vrišti, razbijaj i pleši, jer čovek je rođen da gubi i greši. Prodivljaj dane, prokockaj noći, jer jednom se ni to neće moći… Srećan rođendan!
 • Imam malo drugova i malo njih imaju mene. Zahvaljujući tebi imam nekog zaista posebnog i važnog u svom životu, i zato ti neizmerno hvala! Želim ti svaku sreću, i još srećniji rođendan!
 • Ako si srećan druže moj stari, želim da sreću ništa ti ne kvari. Da te uvek ona u koraku prati, ako gde zaluta, da se brzo vrati. Srećan rođendan!
 • Za mene danas nije običan dan! Danas moj prijatelj slavi rođendan! Zbog ovog prijateljstva što zlata vredi, želim ti sreću dok ti kosa ne posedi! Da te prati radost, a napusti briga! Da ti svaki dan bude prva liga! Da provodiš svoje vreme slatko, ako si tužan da bude kratko! Sve o čemu maštaš, sve o čemu sanjaš, nek se ostvaruje svaki dan! Želim ti srećan rođendan!
Čestitka za rođendan

Čestitke za rođendan dečku – iskažite mu koliko vam znači

Ukoliko se vašem dečku bliži rođendan sigurno već mesecima unapred smišljate poklon. Možda ste ga već i smislili, a ako niste, obavezno pročitajte naše ideje za najbolji poklon za dečka.

Međutim, koliko god dobar bio, rođendanski poklon biće još bolji uz čestitku u kojoj ćete mu izraziti svoje iskrene želje i ljubav. Evo koje čestitke za rođendan dečku smo za vas ovog puita pripremili:

 • Šaljem poljupce najvažnijem muškarcu u svom životu. S tobom se osećam posebno. Ne znam kako ti to uspeva, ali zato te i volim. Srećan rođendan!
 • Ti si moja snaga, moje sidro, moje sve. I volim te svim srcem. Srećan ti rođendan!
 • Čak i da mi slomiš srce, na bezbroj najsitnijih komada, svaki i najmanji delić nastavio bi da kuca samo za tebe. Srećan rođendan ljubavi!
 • Dugo sam tražila poklon dovoljno vredan i dostojan tebe. Nisam našla ništa takvo, zato ti darujem sebe.
 • Srećan rođendan, ljubavi moja i da zauvek ostanem tvoja!
 • Nisam kraj tebe da bih te za uši povukla, ne mogu da te zagrlim i poklon predam, al želim da znaš da mislim na tebe i volim te više od sebe. Srećan rođendan!
 • Uz tebe nađoh parče raja, želim uz tebe da budem uvek i da se volimo do beskraja. Srećan ti rođendan!

Čestitke za rođendan devojci – ulepšajte joj divan dan

Vaša devojka biće najsrećnija na svetu ukoliko joj na njen poseban dan uputite reči ljubavi i podrške. Pročitajte naše čestitke za rođendan devojci, pronađite inspiraciju i obradujte je lepim rečima koje odražavaju vaše emocije.

 • Ako postoji sjaj onda on živi u tvojim očima, ako postoji radost onda je to susret sa tobom, ako postoji bol onda je to život bez tebe, ako je iko voljen onda si to ti! Srećan rođendan ljubavi!
 • Ja jedino znam šta to tebi treba, trebaš topli osmeh i ljubav do neba. A ja uvek mogu baš sve da ti dam, jer voleti silno ja to dobro znam. Srećan rođendan!
 • Lepo je znati da postojiš u mom životu. Nije bitno ni koliko, ni otkad, a ni zašto. Lepo je otvoriti oči i jednostavno znati da si blizu! Srećan rođendan!
 • Dobro jutro, hej, ti! Tebi govorim! Ti sjajno biće blistavog osmeha! Probudi se! Danas je važan dan! Najvažniji! Danas je osmeh najpotrebniji! Šta si se zbunila, nije šala! Želim da ti kažem: hvala! Što postojiš, što ulepšavaš moj život i dan! Od srca ti želim srećan rođendan!
 • Za tebe bih skinuo zvezde, gledao oblake dok nebom jezde, popeo se na vrh najviše planine, viknuo glasno da čuju svi – najdraža na celoj planeti, meni si ljubavi ti! Srećan divan dan!
 • Ti si razlog moje nesanice, prelepi anđele, najlepša devojčice. Srećan divan dan!
 • Na današnji dan rođena je vila, čarobnica, lepotica, meni tako mila. Srećan divan dan, uvek budi srećna, čuvaće te snažno moja ljubav večna.
Baloni u ruci

Rođendanske čestitke za roditelje – najlepše čestitke za rođendan mami i tati

Čestitke za rođendan tati i mami prava su prilika da im se zahvalite na svemu što su učinili za vas i da ih podsetite koliko ih volite. Ovakve rođendanske čestitke umeju da budu prilično emotivne, jer u njih staju sve godine ljubavi i podrške koje ste zajedno proživeli.

Čestitke za rođendan tati – najlepše poruke za rođendan ocu

 • Nisi mi nikada rekao kako treba da živim već si mi to pokazao. Hvala ti za srećno i bezbrižno detinjstvo. Srećan rođendan!
 • Srećan rođendan tata, da uvek budeš savršen i dobar kakav i jesi, jer da nisi takav ni mi ne bismo postali ovako dobri ljudi, kada smo se na tebe uvek ugledali! Volimo te najviše, nek te prati sreća od svega bolja i veća!
 • Mom najboljem prijatelju, mom životnom učitelju, tebi oče želim da kažem da mi je najveći dar u životu što si ti moj tata, jer sam zahvaljujući tebi uvek imao pravog i iskrenog prijatelja pored sebe. Sve carski za mog cara, srećan rođendan!
 • Jednom se rađaju tako posebni i veliki ljudi, koji znaju sve i koji mogu sve za svoju decu! Hvala ti što si mi pružio ljubav i pokazao mi put kojim treba da idem! Moj je najveći ponos kada mi neko kaže da sam isti kao otac! Srećan ti rođendan, voli te tvoj sin jedinac!
 • Hvala ti puno moj dragi tata za sva ona držanja oko tvog vrata. Što važne stvari osmehom mi reče da život moj kao reka teče! Srećan rođendan!
 • Možda ću jednoga dana pronaći svog princa, ali ti ćeš tata zauvek ostati moj kralj. Srećan rođendan!
 • Mom anđelu čuvaru, mom vitezu i zaštitniku sve najlepše za njegov rođendan želi njegova mezimica!

Čestitke za rođendan mami – obradujte svoju majku na njen divan dan

 • Kažu da majka bezuslovno voli, i da se uvek za tebe moli. Znam da je istina, to nije bajka, i zato sam sreća što si mi majka. Srećan rođendan!
 • Ti si anđeo koji me je čuvao u teškim trenucima i koji mi je davao snage kada je ona nestajala. Tvoje ime u rečniku stoji pored termina najbolja mama. Srećan ti rođendan majko!
 • Ništa lepše od ovoga dana, rodila se žena bez ikakvih mana. Želim ti radost, zdravlje i sreću, svake godine sve veću i veću.
 • Nije mi teško da budem najbolja, jer me je NAJBOLJA žena i rodila. Srećan ti rođendan.
 • Moram ti reći jedno veliko hvala, za srećno detinstvo ova reč je mala. Mala za dane bezbrižne što lete, srećan rođendan ti želi jedno zahvalno dete.
 • Mama, uspela si da pretvoriš ovaj crno-beli svet u šarenu bajku za mene. Hvala ti što si ispunila moj život razigranim bojama. Srećan ti rođendan!
 • Srećan rođendan najboljoj mami. Svaki put kada radim prave stvari u životu, sećam se da si me ti tako učila. Toliko ti toga dugujem!

Šaljive čestitke za rođendan – smešne rođendanske poruke koje će nasmejati svakog slavljenika

Neki ljudi ne vole dirljive rođendanske poruke, pa umesto njih biraju šaljive čestitke za rođendan. Ili možda samo žele da nasmeju svoje bližnje! Bilo kako bilo, vi najbolje poznajete slavljenika kome se rođendanske poruke upućuju, te najbolje znate šta će mu se svideti.

Ukoliko slavljenik voli dobro da se nasmeje, pomno proučite poruke sa našeg spiska i odaberite neku od njih.

 • Zaboravi prošlost, ne možeš je promeniti. Zaboravi budućnost, ne možeš je predvideti. I zaboravi poklon, nisam ti ga kupio. Srećan rođendan!
 • Nek’ ti srce, novčanik i krevet nikad ne budu prazni. Srećan rođendan!
 • Želim ti malu vilu na jezeru, mini dvosed Ferari, malenu kreditnu karticu sa sumom od svega 2-3 miliončića, malu firmu u vlasništvu i nekoliko malih brilijantskih kamenčića… jer život čine male stvari. Srećan rođendan!
 • Želim ti puno, puno zdravlja, ljubavi, zajebancije, uzajamne tolerancije, seks bez reklamacije i što manje sekiracije. Srećan rođendančić!
 • Želim ti crveno u novčaniku, plavo pred očima, belo u stomaku, žuto na nebu, zeleno pod nogama…. Naravno mislim na hiljadarke, more, vino, sunce i travu. Srećan rođendan!
 • Evri ti iz džepa virili, zlobnici u dupe pirili, puno te tvoj bata voli, a za ostale nek te uvo boli. Srećan rođendan!
 • Da se oblačiš po poslednjoj modi, da ti viski uvek godi, da se brčkaš u đakuzi vodi, da izgledaš kao bilder bodi i na lotou sedmicu ubodi. Srećan rođendan!
50. rođendan

Čestitke za 50. rođendan – najlepše poruke za jubilarni rođendan

Jubilej kao što je 50. rođendan zaslužuje veliku pažnju. Ovako lepa prilika iziskuje i prigodnu čestitku, ali mnogi od nas nemaju inspiraciju za prave reči koje bi mogli uputiti.

Međutim, mi imamo rešenje. Poklon za ovaj dan uvek možete upotpuniti poznatim citatima o životu, sreći i ljubavi, a možete i pregledati naše čestitke za 50. rođendan i odabrati jednu od njih.

 • Ne broji sveće… gledaj svetlost koju daju. Ne broji godine, nego život koji živiš. Želim ti predivne buduće dane. Srećan rođendan!
 • Broji život osmesima, ne suzama. Broji godine prijateljima, ne brojevima. Srećan rođendan!
 • Nemoj da brineš zbog godina, nisu važne bore, već sećanja! Ako se nasmeješ svakog dana, nema tog broja ni rođendana koji će reći da si star! Samo hrabro kroz život gazi, na svoje zdravlje i ljubav pazi! Sve drugo dođe i ode lako, neka te ne brine što je tako. Tvoj prijatelj je tu da ti leđa čuva i na ovaj dan, želim ti srećan rođendan!
 • Drugarice, želim ti veru, nadu i ljubav, nek te sreća kroz život prati. Da voliš i da budeš voljena, da nikad ne gubiš nadu u bolje sutra i da te tvoj anđeo čuvar čuva od svakog zla, sve najbolje za rođendan ti želim ja.
 • Rođendani dolaze i prolaze. Neka te ne brinu godine i bore na licu sve dok je ukrašeno osmehom! Neka ti se duša puni doživljajima, srce ljubavlju, a novčanik parama. Od zdravlja da pucaš, od sreće da štucaš! U meni ćeš uvek imati iskrenog prijatelja. Srećan rođendan!

Koji god da je povod u pitanju, bili to rođendan, svadba ili Nova godina, prigodne čestitke i poruke uvek su dobrodošle. Nadamo se da ste među našim rođendanskim čestitikama pronašli onu pravu, ili da su vam bar dale inspiraciju i podstakle vas da osmislite svoju.

Autor:

Travelist