Domaći brendovi koji privlače tursite iz regiona

Magazin Zanimljivosti

Domaći brendovi nisu prepoznati samo na domaćem tržištu, zapravo neki od njih su osvojili srca mnogobrojnih posetioca iz regiona, pa umesto da posećuju našu zemlju zbog znamenitosti, postoje turisti koji ovde dolaze i zbog šopinga.

U tekstu pred vama otkrivamo neke od najpopularnijih domaćih brendova, zbog kojih će neki turisti iz regiona preći kilometre i kilometre. Evo o kojim brendovima je reč. 

MiaMaya brend koji donosi sofisticiranu estetiku 

MiaMaya je brend koji se nalazi u okviru MiaMaya koncept radnje u Rajićeva šoping centru, u kojoj se pored ovog domaćeg brenda prodaju i izuzetno ekskluzivni dizajnerski modni komadi, pa je ovaj koncept kupovine osvojio i tursite iz regiona. 

Ukoliko vas interesuju kaputi za žene, mantili, haljine ili neki drugi stilizovan komad odeće, brend MiaMaya će vam pružiti upravo to što tražite. Ovde se garderbi pristupa na poseban način, te je svaka kupovina doživljaj sam po sebi, što i jeste jedna od glavnih stavki koja privlači posetioce Beograda. 

S obzirom da se radnja nalazi u šoping centru u koji se može ući iz Knez Mihajlove ulice, prometna lokacija značajno doprinosi poseti turista, a slobodno možemo reći da je šoping u velikim tržnim centrima jedan od razloga zašto posetiti Beograd.

Mona kao definicija dobrog stila 

Garderoba okačena na ofingerima

Bilo da vas zanimaju ženstveni komadi, ili se bolje osećate u bajkerskoj kožnoj jakni, u oba slučaja se možete uputiti u Monu. Ovaj domaći brend godinama unazad stiče veliki broj priznanja kako iz sveta mode, tako i iz sveta preduzetništva. 

Mona je osvojila domaći teren, a njen uticaj se vidi u regionu te tako sve veći broj kupaca iz regiona obavezno posećuje Monu kada dođe u Srbiju.

Monina ponuda se zasniva na kvalitetno izrađenim odevnim komadima, prigodnih kako za opuštene tako i za nešto formalnije prilike. Monu nose ljudi od stila, oni koji znaju šta im dobro pristaje, i za koje je kvalitet prilikom izrade nešto oko čega nema kompromisa. 

Kožne jakne koje traju godinama, torbice za kojima će se svi okrenuti, ali i neobično skrojene majice i topovi koji će vam dati dozu ekscentričnosti  – to je Mona, i to je ono zbog čega mnogi regionalni turisti sa putovanja u Beograd ponesu suvenir u vidu modnog komada ovog brenda. 

Balašević za eleganciju i senzualan izgled 

Dajte svakoj posebnoj prilici u životu jedinstvenu draž noseći komad odeće brenda Balašević. Ovaj domaći brend prepoznat je kao onaj koji donosi elegantne modne komade za posebne i formalne prilike, u kojima ćete se osećati jedinstveno. 

Zato ne treba da čudi što mnogobrojni turisti iz regiona dolaze u Srbiju kako bi sa sobom poneli neki od elegantnih komada za posebnu priliku koja ih čeka. 

U Balaševiću možete pronaći jedinstvene haljine, jarkih ali i pastelnih i zagasitih boja, u odnosu na sezonu, kao i stilizovana ženska odela koja će naglasiti dozu ekscentričnosti. 

Legend World Wide kao jedinstveno carstvo džinsa 

Još jedan domaći brend koji se svojim izvrsnim kvalitetom istakao i u regionu jeste Legend World Wide. Zaštitni znak ovog brenda jeste džins, i to izuzetno kvalitetne farmerke koje sjajno pristaju. 

Svi koji su iskusili dugu i iscrpnu potragu za idealnim parom farmerki znaju da cene odličan kvalitet i stilizovanu izradu ovog odevnog komada. Osim farmerki, u Legendu možete pronaći i teksas jakne, ali i čitave linije kežual udobne garderobe, izrađene od najfinijeg pamuka.  

Sve ovo čini Legend radnjom u koju se mora ući kada se dođe u našu zemlju, a dobro informisani tursiti iz regiona već znaju kakav kvalitet ovde mogu očekivati.

Činjenica da su ovi ali i mnogi drugi domaći brendovi u ovolikoj meri cenjeni u regionu treba da nas podseti da i sami dajemo značaj domaćoj modnoj industriji, te da doprinesemo kupovinom u našim radnjama. 

Na ovaj način ćemo znati šta nosimo, odnosno moći ćemo da budemo sigurni u kvalitet kreiran na našim prostorima. 

Autor:

Travelist