Balkan Fun

Verifikovana agencija
Balkan Fun

Aktivna

FG Travel Group doo

Balkan Fun agencija nudi veliki broj aranžmana za razne vrste putovanja. Osnovne detalje o ovoj turističkoj agenciji možete saznati putem naše platforme, a imate i mogućnost slanja besplatnog upita agenciji za željeno putovanje.

Balkan Fun agencija ima u ponudi različite vrste putovanja za najlepše destinacije sveta, pa ukoliko ste u potrazi za letovanjem, zimovanje, prolećnim, jesenjim ili prazničnim putovanjima, putem naše platforme možete brzo i jednostavno poslati besplatan upit agenciji za željenu ponudu i tako doći do svih neophodnih informacija. 

Balkan Fun iskustva putnika i poslovni podaci

Kada je u pitanju Balkan Fun agencija iskustva putnika su najbolji pokazatelj kvaliteta putovanja. U prilog tome govore i odlični poslovni podaci ove turističke agencije.

Prema informacijama Balkan Fun agencije – osnovana je 2009. godine. Tokom godina uspešnog poslovanja, agencija se specijalizovala za putovanja za mlade, iako široka ponuda pruža odlične mogućnosti putovanja za sve generacije. Poslovanje agencije se odvija u okviru poslovnica u Beogradu, Kragujevcu i kroz franšizne poslovnice u Novom Sadu i Nišu. Balkan Fun agencija takođe ima svoje zastupnike u Makedoniji, Rumuniji, Crnoj Gori, Bosni i Hercegovini, Hrvatskoj i Bugarskoj.

Balkan Fun posluje kao član turističke grupacije FG Travel Group, a zajedno sa njom i specijalizovani portal za prodaju avio karata Poleti.rs.