Felix Travel

Felix Travel

Aktivna

FELIX TRAVEL DOO BEOGRAD-STARI GRAD

Felix agencija nudi veliki broj putovanja za ceo svet. Slanjem besplatnog upita agenciji dobijate priliku da saznate više o celokupnoj ponudi agencije ili putovanju za koje ste zainteresovani.

Turistička agencija Felix Travel ima u ponudi letnja i zimska putovanja, kao i prolećne i jesenje aranžmane za evropske metropole. Agencija Felix Travel organizuje i izlete u najlepša mesta države, pa bilo da vam je potreban kratak City Break ili ste u potrazi za putovanjem na daleku destinaciju, Felix Travel nudi veliki izbor aranžmana.

Turistička agencija Felix Travel

Prema informacija turističke agencije Felix Travel Beograd je grad koji se može pohvaliti kancelarijom same agencije. Kako agencija Felix navodi, osnovana je 2013. godine i poseduje licencu za organizovanje putovanja u zemlji i inostranstvu. Felix Travel agencija s ponosom ističe mogućnost organizovanja ekskurzija i realizacije đačkog turizma, kao i razna putovanja do najlepših destinacija sveta, ali i organizaciju team building putovanja.

Agencija Felix poseduje svoj vozni park, koji je veoma moderno i bezbedno opremljen za svaku vrstu putovanja. Felix Travel iskustva putnika direktno govore o poslovanju agencije. Kada je u pitanju turistička agencija Felix Travel last minute ponude su brojne za sve aranžmane, pa se možete opredeliti za putovanje po želji po veoma povoljnim cenama.