Fibula

Fibula

Aktivna

PREDUZEĆE ZA PROIZVODNJU TRGOVINU I USLUGE FIBULA DOO, BEOGRAD (VRAČAR)

Fibula Travel agencija nudi aranžmane za ceo svet, a specijalizovana je za tursku obalu i letovanje u Turskoj, što je čini liderom među turističkim agencijama. Pogledajte informacije o agenciji i pošaljite joj besplatan upit!

Fibula turistička agencija nudi veliki broj individualnih i grupnih putovanja za najlepše države sveta. Bilo da vas zanimaju praznična putovanja, letovanja ili zimovanja, agencija Fibula može da vam pruži ponudu za vrlo atraktivne destinacije. Pošaljite agenciji besplatan upit za određeno putovanje putem naše platforme, i na istom mestu proverite najvažnije poslovne podatke agencije.

Fibula agencija – poslovanje

Na našoj platformi možete pogledati i najvažnije poslovne podatke o agenciji Fibula Travel.

Prema podacima turističke agencije Fibula, agencija je osnovana 1999. godine u Sarajevu. Fibula ima svoje poslovnice i u Beogradu, Skoplju, Prištini, Bukureštu, Klužu i Antaliji. Fibula Travel je član IATE, a  posluje u Amedeus GDS sistemu rezervacija. Agencija vrši prodaju avio karata za razne svetske destinacije.

Osim aranžmana za Tursku, Fibula agencija nudi putovanja u Austriju, Sloveniju, Italiju, kao i individualne aranžmane za razne svetske destinacije.