KonTiki Travel

KonTiki Travel

Aktivna

Kontiki Travel & Service d.o.o.

Turistička agencija KonTiki Travel nudi veliki broj aranžmana za razne destinacije – od regionalnih, pa do evropskih i dalekih svetskih destinacija. Na našoj platformi pogledajte osnovne informacije o agenciji i pošaljite joj besplatan upit.

Putem naše platforme možete pronaći rešenje za svaku vašu nedoumicu po pitanju evropskih, ali i dalekih destinacija koje čekaju da ih istražite. KonTiki turistička agencija nastoji da ponudi što veći broj različitih aranžmana, a naša platforma vam omogućava da im brzo i jednostavno pošaljete besplatan upit.

Turistička agencija KonTiki Travel – informacije

KonTiki agencija poseduje višegodišnje iskustvo u organizaciji putovanja i beleži veliki broj zadovoljnih putnika. Prema informacijama agencije, KonTiki Travel agencija je nastala 1990. godine i od tada nudi veliki broj različitih aranžmana za letovanja, zimovanja, krstarenja, putovanja po Evropi, kao i za daleka putovanja i wellness i spa putovanja.

Kada je u pitanju agencija KonTiki Beograd i Novi Sad su gradovi u Srbiji u kojima se nalaze poslovnice agencije. Turistička agencija je uspostavila saradnju i sa Crnom Gorom i Bosnom i Hercegovinom, pa svoje kancelarije ima i u Podgorici i u Banja Luci.

KonTiki agencija iskustva putnika direktno govore o poslovanju same agencije. Impresije putnika ne treba da čude, s obzirom na to da agencija KonTiki nudi aranžmane za daleke i bliske destinacije, ali i one lokacije koje odišu klasičnom lepotom i elegancijom. Kada je u pitanju turistička agencija KonTiki Travel last minute ponude su brojne za sve aranžmane, pa se možete opredeliti za putovanje po želji po veoma povoljnim cenama.