Monix

Monix

Aktivna

PREDUZEĆE ZA TRGOVINU, TURIZAM I SAOBRAĆAJ MONIX DOO, BEOGRAD (NOVI BEOGRAD)

Monix turistička agencija oraganizuje putovanja u gradove Evrope, spa i shopping ture, izlete, aranžmane za letovanje i druge usluge putovanja.

Bilo da ste u potrazi za letovanjem, putovanjem po Evropi, Spa & Shopping putovanjem, izletom po Evropi ili državi, ili tražite neko drugo putovanje koje nudi turistička agencija Monix, ova agencija nastoji da izdvoji najbolje za sve svoje putnike. Za sva pitanja i nedoumice, možete poslati besplatan upit za putovanja agenciji Monix putem naše platforme.

Monix turistička agencija – velika ponuda

Prema informacijama turističke agencije Monix Beograd je grad koji se može pohvaliti sa četiri poslovnice, dok se na Zlatiboru i u Grčkoj nalaze dva ogranka poslovnice Monix agencije. Turistička agencija Monix, pored organizovanja putovanja, s ponosom ističe svoj vozni park, koji je opremljen veoma moderno i bezbedno za svaku vrstu putovanja.

Kada je u pitanju agencija Monix iskustva putnika direktno govore o poslovanju same agencije. Uz turističku agenciju Monix last minute ponude za putovanja koje nudi su brojne, pa se možete opredeliti za putovanje po želji po veoma povoljnim cenama, a preko nas brzo i lako poslati besplatan upit.