Mouzenidis travel

Mouzenidis travel

Aktivna

PRIVREDNO DRUŠTVO ZA TURIZAM MOUZENIDIS TRAVEL DOO BEOGRAD (STARI GRAD)

Mouzenidis Travel agencija nudi veliki broj aranžmana za različite vrste putovanja. Putem naše platforme pošaljite upit za putovanja i opredelite se za Vama najprivlačniju ponudu.

Prema informacijama koje Mouzenidis agencija navodi, sedište kompanije Mozenidis Travel se nalazi u Solunu, dok se u Srbiji nalaze dve poslovnice. Kada je u pitanju Mozenidis Travel Beograd je grad koji se može pohvaliti kancelarijama ove agencije i uslugom koju ona nudi. Za sva pitanja i nedoumice, možete poslati besplatan upit za putovanja agenciji Mouzenidis putem naše platforme i saznati informacije o putovanjima iz ponude – direktno od agencije.

Turistička agencija Mouzenidis Travel – velika ponuda

Ukoliko želite da se upoznate sa čarima Grčke, Kipra, Bugarske ili Rusije, tražite letovanje ili zimovanje, ili želite da se odmorite i napraviti mini city break, Mouzenidis agencija nudi veliki broj ponuda za svačiji ukus.  

Mouzenidis Travel je vodeći grčki turoperator koji pruža najbolje ponude za letovanje u Grčkoj svim zainteresovanim putnicima, sa velikim izborom hotela i apartmana.

Agencija Mouzenidis sa ponosom ističe svoju flotu autobusa za prevoz putnika, koja je moderna i bezbedno opremljena za sve vrste putovanja. Mouzenidis Travel iskustva putnika direktno govore o poslovanju same agencije, a preko naše platforme možete joj brzo i lako poslati besplatan upit.