Plana Tours

Plana Tours

Aktivna

PREDUZEĆE ZA TURIZAM, SAOBRAĆAJ I TRGOVINU PLANA-TOURS DOO, VELIKA PLANA

Plana Tours nudi različite aranžmane za veliki broj destinacija. Putem naše platforme pošaljite besplatan upit agenciji i saznajte više o njenoj ponudi.

Turisitčka agencija Plana Tours nudi veliki broj aranžmana za letnja, prolećna, zimska i Wellness putovanja, a putem naše platforme brzo i lako pošaljite agenciji besplatan upit i informišite se o putovanju na jednostavan način koji štedi vaše vreme.

Plana Tours last minute i first minute ponude

Kada je u pitanju Plana Tours last minute i first minute aranžmani su takođe deo ponude, pa iskoristite ovu mogućnost i uštedite novac prilikom putovanja na vašu odabranu destinaciju. Sve vrste aranžmana istražite jednostavnim slanjem upita agenciji za željenu destinaciju, smeštaj ili prevoz.

Prema podacima turističke agencije Plana Tours, ova agencija ima tri poslovnice u Srbiji – dve u Beogradu i jednu u Velikoj Plani, i dva subagenta – u Kostolcu i Pančevu. Godine poslovanja su je učinile jednom od turističkih agencija sa najvećim brojem letnjih i zimskih destinacija, a veliki izbor putovanja je ono zbog čega bi već sada trebalo da proverite kakva je aktuelna ponuda Plana Tours agencije.