Sunline Travel

Sunline Travel

Aktivna

TUROPERATORSKO PREDUZEĆE SUNLINE TRAVEL DRUŠTVO SA OGRANIČENOM ODGOVORNOŠĆU BEOGRAD (STARI GRAD)

Agencija Sunline Travel nudi veliki broj aranžmana za različite vrste putovanja. Putem naše platforme možete da pošaljete upit za putovanja Sunline agenciji.

Agencija Sunline Travel nudi veliki broj aranžmana za različite vrste putovanja. Putem naše platforme možete da pošaljete besplatan upit za putovanja Sunline agenciji.

Turistička agencija Sunline Travel nudi veliki broj aranžmana za putnike različitih preferencija, a u ponudi su putovanja na bliske i udaljene destinacije sveta. U ponudi Sunline Travel agencije su wellnes putovanja, kao i letnji odmori i putovanja ka različim državama sveta. Kada je u pitanju agencija Sunline Travel Beograd i Novi Sad su gradovi u kojima se nalaze poslovnice agencije.

Turistička agencija Sunline Travel – više informacija

Prema informacija Sunline Travel agencije, grupacija Sunshine Holiday, kojoj i sama agencija pripada, osnovana je 2006. godine, a nju čine turističke agencije u Velikoj Britaniji, Irskoj, Mađarskoj, Sloveniji, Hrvatskoj i Srbiji.

Ova grupacija se može pohvaliti kompanijama koje se bave logistikom u organizaciji i realizaciji putovanja sa velikim voznim parkom od preko 150 vozila, kao i kompanijom koja vodi smeštajne kapacitete i njihovo ugovaranje.

Putem naše platforme brzo i lako pošaljite upit za aranžman koji vas zanima.