Fantast Tourist

Fantast Tourist

Aktivna

DRUŠTVO ZA TURIZAM, POSREDOVANJE I USLUGE FANTAST TOURIST DOO NOVI SAD

Fantast Tourist nudi aranžmane za ceo svet. Putem naše platforme pošaljite agenciji upit za željeno putovanje i pronađite aranžman koji Vam najviše odgovara.

Fantast Tourist ima u ponudi letnje i prolećne aranžmane za Evropu i čitav svet. Putem naše platforme pošaljite besplatan upit agenciji za aranžman koji vas zanima i raspitajte se o ponudama koje će Vam u potpunosti odgovarati.

Putnicima su na raspolaganju letnja putovanja na najpoznatija evropska letovališta, kao što su francuska, turska i španska obala, a tu su i aranžmani za Tunis, Maltu, Kipar, Italiju i zemlje regiona. Bilo da vas interesuju evropske ili daleke destinacije, Fantast Tourist u svakom trenutku ima zanimljive ponude, do kojih se brzo i lako dolazi slanje upita putem naše platforme.

Fantast Tourist Novi Sad

Iskustva putnika su jedan od najvažnijih pokazatelja poslovanja agencije, a slanjem besplatnog upita saznajte u koje pustolovine se možete upustiti sa Fantast agencijom i iskusiti atmosferu drugih kultura i gradova. Izaberite svoje Fantast Tourist avio karte ili putovanje, na brz i jednostavan način slanjem upita preko našeg turističkog portala.

Prema podacima agencije, sedište Fantast Tourist -a se nalazi u Novom Sadu, a agencija posluje sa velikim brojem drugih agencija u gradovima širom Srbije.