Grand Holiday

Grand Holiday

Aktivna

DALIBOR PEJKOVIĆ PR TURISTIČKA AGENCIJA GRAND HOLIDAY ALEKSINAC

Grand Holiday agencija nudi veliki broj putovanja za ceo svet. Proverite ponudu raznovrsnih aranžmana slanjem besplatnog upita i na isti način se raspitajte o svemu što vas zanima o Grand Holiday agenciji. 

Grand Holiday agencija ima u ponudi letnja i zimska putovanja, kao i prolećne i jesenje aranžmane za evropske metropole. Na raspolaganju su, između ostalog, putovanja na atraktivna grčka ostrva, špansku obalu, crnogorsko primorje i prelepa turska letovališta.

Agencija organizuje i izlete u najlepša mesta regiona, pa bilo da vam je potreban kratak City Break ili duže putovanje na dalju destinaciju, Grand Holiday može da vam ponudi širok izbor.

Grand Holiday poslovni podaci

Grand Holiday iskustva putnika su najbolji pokazatelj njenog poslovanja, a za više informacija o samim putovanjima, pošaljite agenciji besplatan upit. Putovanja nikada nisu bila pristupačnija, a slanjem upita možete zatražiti baš sve informacije o aranžmanima koji vas zanimaju.  Grand Holiday posluje u okviru tri poslovnice – u Aleksincu, Nišu i Mladenovcu.